Ingredienser
Nudlar (89%):
Vetemjöl, potatisstärkelse, palm olja, kryddor (fuktighetskräm (E420). solrosolja,
sepia,
fisk, emulgeringsmedel (E322 (innehåller
soja)),
räkor), salt,
vete gluten, emulgeringsmedel (E322 (innehåller soja)), surhetsreglerande medel (E501, E339, E500), grönt teextrakt, färg (E101).
Sopppulver (9 % ): Aromämnen (maltodextrin, mussla, salt, hydrolyserat vegetabiliskt protein (
soja,
vete),
sepia, socker, palmolja,
fisk, kryddor (maltodextrin, röd chilipeppar, svartpeppar), socker, glukos, smakförstärkare (E631, E627), maltodextrin, färg (E150c) .
Flingor (2%): Tång, lök, morot,
torkad fiskkaka (
fisk, sepia, vetestärkelse ).
Beredningsanvisningar
- Lägg nudlarna och kryddorna i en skål, tillsätt 550 ml kokande vatten.
- Låt det puttra under lock i 5 min.
- Blanda försiktigt och portionen är klar att servera.
Näringsinnehåll (per 100 g)
Energi
1716 kJ (407 kcal)
Fett
12 g
varav mättade
5,9 g
Kolhydrater
68 g
varav sockerarter
3.1 g
Protein
6,8 g
Salt
3,7 g
Allergener
Fisk, blötdjur, sojaböna, vete, skaldjur
Kan innehålla små mängder< /span>
Ägg, mjölk, korn, valnöt, sesamfrön, selleri, senap