Ingredienser: 150 g räkor, 150 g fläsk, 200 g kyckling, 1 lök, 1/4 dl olja, 2 kinesiska svampar, 1 dl kycklingbuljong, vatten, salt, peppar, skivad ingefära, 1 medelstor blomkål i bitar , 1 morot i skivor, 1 hackad selleri, sesamolja, 1/4 kål, 1 paket kinesiska nudlar, 1 dl skinkstrimlor.
Tillagning: Tvätta och skala räkorna och skär köttet i tärningar. Fräs löken i het olja, tillsätt räkorna och fräs tills doften av fisken försvunnit. Tillsätt kött och svamp, fond, vatten, salt och peppar. När köttet är genomstekt, tillsätt lite majsstärkelse i vattnet. Tillsätt grönsakerna och koka tills de är klara. Tillsätt lite sesamolja. Koka upp vatten i en annan gryta. Koka kinesiska nudlar i några minuter tills de är mjuka. Häll av nudlarna och skölj med kallt vatten. Servera såsen över nudlarna och garnera med äggröra och skinkskivor.
Ingredienser
Vetemjöl, vegetabiliska oljor 37% (palm, kokos, majs, i varierande proportioner), salt, färg: E160A. Kan innehålla spår av sojabönor.
Näringsinnehåll (per 100 g)
Energi 2075 kJ (496 kcal)
Fett 24 g
varav mättade 21 g
Kolhydrater 60 g
varav sockerarter 4 g
Protein 11 g
Salt 1,3 g
Storleken på den förpackade produkten eller storleken på försäljningsförpackningen är cirka 170 x 180 x 70 mm.