LIHE VESI
AINESOSAT
60 % vettä, 39 ,9 % natriumhydroksidia , 0,1 % natriumkloridia.
HUOMAA
Valkoinen aine on natriumkarbonaatin normaali reaktio vedessä. Tämä ei muuta tuotteen laatua. Vähentääksesi valkoista ainetta ravista hyvin.
KÄYTTÖ
Lisää pieni määrä lihaa, riisiä tai nuudeleita ja vihanneksia pehmentämään, lisäämään makua tai säilyttämään vihannesten väri. sitä käytetään yleensä lisäaineena. Älä käytä suuria määriä. Käytä 1/2 teelusikallista 100 g jauhoja ja 3/4 kupillista vettä nuudelitaikinan valmistamiseksi.
SÄILYTYS
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa enintään 32 celsiusasteen lämpötilassa.
VAROITUS
Syövyttävä ja ärsyttävä hengityselimiä ja ihoa.
RAVINTOSISÄLTÖ (per 100 ml)
Energia - 0 kJ (0 kcal)
Rasvat - 0 g
josta tyydyttyneitä - 0 g
Hiilihydraatteja - 0 g
josta sokereita - 0 g
Proteiinia - 0 g
Suola - 0 g