Resepti: Pancit Canton
Ainesosat: 150 g katkarapuja, 150 g sianlihaa, 200 g kananlihaa, 1 sipuli, 1/4 dl öljyä, 2 kiinalaista sientä, 1 dl kanalientä, vetsin, suola, pippuri, viipaloitu inkivääri, 1 keskikokoinen kukkakaali paloina, 1 porkkana viipaleina, 1 selleri paloina, seesamiöljy, 1/4 kaalia, 1 paketti kiinalaisia nuudeleita, 1 kuppi kinkkusuikaleita.
Valmistus: Pese ja kuori katkaravut ja leikkaa liha kuutioiksi. Paista sipuli kuumassa öljyssä, lisää katkaravut ja paista kunnes kalan haju on hävinnyt. Lisää liha ja sienet, liemi, vetsin, suola ja pippuri. Kun liha on kypsää, lisää hieman maissitärkkelystä veteen. Lisää kasvikset ja kypsennä valmiiksi. Lisää hieman seesamiöljyä. Laita vesi kiehumaan toisessa kattilassa. Keitä kiinalaisia nuudeleita muutama minuutti pehmeiksi. Valuta nuudelit ja huuhtele kylmällä vedellä. Tarjoile kastiketta nuudeleiden päälle ja koristele munakokkeliaidoilla ja kinkkuviipaleilla.
Ainesosat
Vehnäjauho, kasviöljyt 37% (palmu, kookos, maissi, vaihtelevissa suhteissa), suola, väri: E160A. Saattaa sisältää jäämiä soijapavuista.
Ravintosisältö (per 100 g)
Energia 2075 kJ (496 kcal)
Rasva 24 g
josta tyydyttyneitä 21 g
Hiilihydraatit 60 g
josta sokereita 4 g
Proteiini 11 g
Suola 1,3 g
Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 170 x 180 x 70 mm.