可用性即时发货
库存具体情况仓库位置
Hormisto: a-000-0000-a-000
商品描述Karpatka on Puolassa tunnettu kakku, ja sen nimi tulee kakun pinnan erityisestä muodosta, joka muistuttaa Puolan Karpaattien vuoria.
Kahden herkän kakkukerroksen väliltä löydät herkimmän, vaniljakerman, jonka makua et unohda.
Sarja sisältää kerman ja kakun.
Ainekset:
Kermalle:
500 ml maitoa (2 kuppia)
200 g voita tai margariinia
Taikinaa varten:
250 ml vettä (1 kuppi)
125 g margariinia
4-5 kananmunaa (koon mukaan)
Koristeeksi:
1 ruokalusikallinen tomusokeria
Valmistusohje:
Kerma:
Sekoita pussin sisältö kerman kanssa 200 ml:aan maitoa. Kiehauta jäljellä oleva maito.
Kaada liuennut jauhe kiehuvaan maitoon. Keitä kaikkea hetken aikaa hankaamalla voimakkaasti pois mahdolliset kokkareet. Viileä.
Sekoita keitetty massa. Lisää pehmeä rasva annoksittain koko ajan sekoittaen.
Kakku:
Kiehauta vesi margariinin kanssa, lisää taikinapussin sisältö ja keitä hetki jauhaen seosta. Viileä.
Voitele noin 25 x 30 cm uunipelti ja ripottele päälle jauhoja.
Esilämmitä uuni 220 asteeseen ilman kiertoilmaa.
Lisää munat yksitellen kylmään seokseen ja sekoita suurella nopeudella 5 minuuttia.
Jaa taikina kahteen osaan. Levitä jokainen niistä ohueksi kerrokseksi valmiille uunipellille.
Laita 220 asteeseen esilämmitettyyn uuniin ja paista 25-30 minuuttia kullanruskeiksi.
Taikinan kokoaminen:
Levitä valmis kerma jäähtyneen kakun alemmalle kerrokselle ja peitä se ylemmällä kakkukerroksella.
Ripottele kakku tomusokerilla.
重量0.375 kg(重量包含任何内包装的重量)
评价Add a comment
品牌