НаличиеНемедленно
Информация о наличии на складеМестоположение
Hormisto: a-000-0000-a-000
Описание товараKarpatka on Puolassa tunnettu kakku, ja sen nimi tulee kakun pinnan erityisestä muodosta, joka muistuttaa Puolan Karpaattien vuoria.
Kahden herkän kakkukerroksen väliltä löydät herkimmän, vaniljakerman, jonka makua et unohda.
Sarja sisältää kerman ja kakun.
Ainekset:
Kermalle:
500 ml maitoa (2 kuppia)
200 g voita tai margariinia
Taikinaa varten:
250 ml vettä (1 kuppi)
125 g margariinia
4-5 kananmunaa (koon mukaan)
Koristeeksi:
1 ruokalusikallinen tomusokeria
Valmistusohje:
Kerma:
Sekoita pussin sisältö kerman kanssa 200 ml:aan maitoa. Kiehauta jäljellä oleva maito.
Kaada liuennut jauhe kiehuvaan maitoon. Keitä kaikkea hetken aikaa hankaamalla voimakkaasti pois mahdolliset kokkareet. Viileä.
Sekoita keitetty massa. Lisää pehmeä rasva annoksittain koko ajan sekoittaen.
Kakku:
Kiehauta vesi margariinin kanssa, lisää taikinapussin sisältö ja keitä hetki jauhaen seosta. Viileä.
Voitele noin 25 x 30 cm uunipelti ja ripottele päälle jauhoja.
Esilämmitä uuni 220 asteeseen ilman kiertoilmaa.
Lisää munat yksitellen kylmään seokseen ja sekoita suurella nopeudella 5 minuuttia.
Jaa taikina kahteen osaan. Levitä jokainen niistä ohueksi kerrokseksi valmiille uunipellille.
Laita 220 asteeseen esilämmitettyyn uuniin ja paista 25-30 minuuttia kullanruskeiksi.
Taikinan kokoaminen:
Levitä valmis kerma jäähtyneen kakun alemmalle kerrokselle ja peitä se ylemmällä kakkukerroksella.
Ripottele kakku tomusokerilla.
Вес0,375 kg(Возможно включает вес торговой упаковки)
КомментарииДобавить комментарий
Марка